Кадър ntv Nachrichten, ФейсбукСнежен капан в Германия. Падналият сняг предизвика значителни

...
Кадър ntv Nachrichten, ФейсбукСнежен капан в Германия. Падналият сняг предизвика значителни
Коментари Харесай

Колона от 37 км коли и камиони в снежно задръстване в Германия

Кадър ntv Nachrichten, Facebook

Снежен капан в Германия. Падналият сняг провокира обилни нарушавания на превоза в Германия, в това число 37-километрово запушване, при което стотици коли и камиони бяха блокирани часове наред при минусови температури, заяви Асошиейтед прес.

Полицията в град Билефелд сподели през днешния ден, че стотици коли са били блокирани цяла нощ при задръстването на автомагистрала А2 в западната част на Германия. Спасителни екипи са минавали от автомобил на автомобил и са раздавали одеяла и топли питиета.

Задръствания поради снега и заледените пътища имаше също в източната провинция Бранденбург и централната провинция Хесен. В няколко района беше отчасти спряно придвижването на влаковете, а снегорини работеха непрекъснато за почистване на снега и леда от релсите.

Жители на Лайпциг се придвижваха по улиците на града със ски - вижте във видеото.

Транспортният министър Андреас Шойер прикани германците да останат по домовете си и да заобикалят пътувания. Националната метеорологична работа съобщи, че през днешния ден се чака още сняг в северна Германия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР